top of page

Onze sponsors

Wij prijzen onszelf gelukkig dat wij al tal van jaren kunnen samenwerken met diverse sponsors die ons financieel een extra duwtje in de rug geven. Zo kunnen wij extra materiaal (zoals tafels, netjes) aankopen, investeren in kwalitatieve trainingen, ... en dit terwijl we ons lidgeld laag houden. Duizend maal dank voor jullie engagement en het geloof in onze club!

Wil jij ook onze club en jeugdwerking sponsoren? Neem contact op met onze penningmeester: ewoutdesmet@hotmail.com

Spotit.png
Spotit_edited.jpg

Onze hoofdsponsor
spotit

Wij zijn trots aan te kondigen dat spotit opnieuw hoofdsponsor is van TTC Wielsbeke-Leieland! We kijken enorm uit naar de komende vijf jaar  waarin we, dankzij spotit, verder kunnen groeien en een verschil kunnen maken.

Spotit is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in cyber security en netwerking. Zij helpen wereldwijd hun klanten te beschermen tegen hackers, en doen dat vanuit hun 3 kantoren in België (Merelbeke, Antwerpen en Herk-de-Stad) en het recent geopende kantoor in de USA (Raleigh). Met hun 125 werknemers is het één van de snelst groeiende bedrijven in België. Dat werd bevestigd met een mooie 3de plaats bij de Trends Gazellen (Oost-Vlaanderen). Om die groei verder te ondersteunen, zijn ze nog steeds op zoek naar extra professionals. Neem zeker een kijkje op de website!

Onze andere topsponsors

Naast de nauwe samenwerking is TT Progress vanaf heden ook sponsor! 

Met reeds 12 trainers - en dat worden er steeds meer - zijn is TT Progress dé expert in tafeltennistraining op maat in West- en Oost-Vlaanderen. 
Ook onze club kan al enkele jaren rekenen op kwaliteitsvolle traingen van TT Progress.De expertise en toewijding van hun trainers tillen onze spelers naar een hoger niveau. TT Progress is voor ons dan ook de katalysator van een succesvolle clubwerking.

Interesse als club of wil je je bedrijf laten kennismaken met tafeltennis via een teambuilding? Vind alle info op de website!

2022-07-20_edited.jpg

TT Progress

image.png
image.png

EPDM-Solutions

Het dak van je woning is een van de belangrijkste elementen. Het bepaalt niet alleen de look van het geheel, maar beschermt ook tegen alle invloeden van buitenaf. 
Als je beslist om te gaan bouwen, verbouwen, bijbouwen, aanbouwen, opbouwen,… ga je dus beter in zee met een kenner ter zake. 

EPDM-Solutions is dé platte daken specialist in West- en Oost-Vlaanderen. En vanaf heden ook trotse sponsor van onze tafeltennisclub. 

Twijfel niet om eens te gaan kijken op hun website.

Foto-website.png

BEST-TTS

Heb je als speler nieuw tafeltennismateriaal nodig? Bij BEST Table Tennis Shop kan je terecht voor een nieuw houtje, nieuwe rubbers, nieuwe kledij en andere tafeltennisaccessoires. 

Alle spullen die ze verkopen, zijn te vinden op hun website. Maar daarnaast kan je ook zeker bij Bjorn, Elie, Stijn en Tim terecht voor persoonlijk advies!

Logo BEST.png

Heemskerk

Heemskerk.jpg

Voor al ons tafeltennismateriaal doen wij beroep op Heemskerk. 

Het Nederlands bedrijf wilt zoveel mogelijk mensen op een leuke manier laten bewegen. Door een goedkope prijs en met de garantie op kwaliteit, is Heemskerk daarom hét bedrijf voor je aankoop van tafeltennistafels, voetbaltafels en sjoelbakken. Ook ander tafeltennismateriaal, één voor één topproducten, kan je bij hen aankopen. 

Met 24 tafeltennistafels en talloos ander tafeltennismateriaal van Heemskerk spreken wij uit ervaring.

Neem dus zeker een kijkje op de website!

image.png
bottom of page