top of page

Alle jeugdactiviteiten
eindelijk samengevat

Met alle verschillende provinciale evenementen kan je soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom probeerden wij alle mogelijke jeugdactiviteiten samen te vatten in één kalender.

Legende:

Roze: vanaf beginnersniveau tot en met 12 jaar

Blauw: vanaf beginnersniveau tot en met 19 jaar

Oranje: Aanbevolen tornooien voor betere jeugd

Oranje: Niet-aanbevolen tornooien voor betere jeugd

Oranje: Reguliere competitie (mails Brecht Roose)

De Excel bevat ook een overzicht van de tegenstander, aanvangsuur en plaats van de jeugdcompetitie.

Hieronder vind je een uitgebreide uitleg over de verschillende elementen en hopelijk een antwoord op al je vragen.

Indien nog vragen, aarzel niet om een bestuurslid te contacteren. Wij helpen je graag!

 • Voor wie is de jeugdcompetitie bedoeld?
  Jeugdcompetitie wordt georganiseerd voor zowel -12 jarigen als -19 jarigen en wordt gezien als de ideale voorbereideing op reguliere competitie. Zelfs spelers die nog maar net aangesloten zijn, kunnen reeds jeugdcompetitie proberen.
 • Wat houdt jeugdcompetitie in?
  In de jeugdcompetitie spelen 2 spelers van onze club telkens tegen 2 spelers van een andere club. Gedurende de voormiddag speelt elke ploeg tegen 2 andere ploegen, wat neerkomt op in totaal 6 wedstrijden (4 enkelspelen en 2 dubbelspelen) per speler. Onze jeugdverantwoordelijke probeert er zoveel mogelijk voor te zorgen dat de speler op eigen niveau kan spelen. Elke speler zal ook enkele wedstrijden scheidsrechter zijn.
 • Waar en wanneer?
  Jeugdcompetitie gaat door op een zaterdagvoormiddag of zondagvoormiddag en gaat ofwel door in onze eigen sporthal in Wielsbeke of op verplaatsing. Die concrete informatie vind je door de Excel hierboven te downloaden.
 • Inschrijven?
  Inschrijven voor de jeugdcompetitie via de VTTL-website kan niet, maar je kan je aanwezigheid aanduiden in onze "Beschikbaarheids"-Excel of door een bericht te sturen naar Dirk Van Respaille.
 • Hoelang duurt de jeugdcompetitie?
  Een mini-jeugdliga start om 9u30 's morgens en is meestal rond 12u30 gedaan. Een speler moet niet heel die tijd zelf spelen. Hij/zij mag uitrusten aan de kant of moet af en toe eens zelf scheidsrechteren.
bottom of page